Bëje biznesin tënd
Gjigand

Me SeventySeven

Platforma më e re dhe më e mirë
Zgjero biznesin tënd me ne !

 • Servis i Përkryer
 • Marketing profesional
 • Dizajne&video profesionale
 • Ideja Gjeniale&Kreative
Pointer

Zgjero biznesin

QFARË OFROJMË NE

DIZAJN PROFESIONAL

Dizajnime profesionale nga staff i certifikuar për dizajnime


VIDEO PROFESIONALE

Video&Montazhim profesional nga staff i certifikuar për dizajnime


REKLAM PROFESIONALE

Ne virtualisht reklamojmë biznesin tënd në kosovë dhe e zgjerojmë atë

SHITJE E PRODUKTEVE TUAJA

Ne ju sugjerojmë anëtarëve tane qe të marin produktin tuaj
SeventySeven

BIZNESI YT

Si mundësojmë arritjen e biznesit tuaj?...

Pointer

Shërbimet e pakove

Ju keni të përfshirë proceduren e marketingut më poshtë

Pointer

Disa prej
Bizneseve

këto biznese na besuan në kohën që ne startuam agjencinë e marketingut

Pointer

SeventySeven Marketing

Më të fortët i besuan më të fortit

PAKO SSN

Këtu keni pako startuese për biznesin tuaj

Pointer

PAKO 1 - EXPRESS

100/Viti
 • 1000 SHPËRNDARJE
 • 2 DIZAJNE PRO
 • 1 PUBLIKIM NË PORTAL
 • 5 HERË POZICIONI 1
 • 1 PROMOCION NË ADS

PAKO 1 - STANDARD

400/Viti
 • 3000 SHPËRNDARJE
 • 50 KARTA ME LOGO
 • 5 DIZAJNE PRO
 • 1 VIDEO PROFESIONALE
 • 1 HERË NË PORTALE
 • 8 HERË POZICIONI 1

PAKO 1 - PREMIUM

1000/Viti
 • 10.000 SHPËRNDARJE
 • 200 KARTELA ME LOGO
 • 12 DIZAJNE PRO
 • 3 VIDEO PROFESIONALE
 • 6 HERË MË PORTALE
 • 20 HERË POZICIONI 1

Video Prezentim

Shikoni si funksionon procedura për ju

Pointer

Shkarkoni SSN APP

IPhone Black
Pointer

Zgjedhni platformën e telefonit tuaj dhe
fillo shkarkimin

Na Kontaktoni

Duket interesante për ju? & dërgo sms
do të ju informojmë së shpejti.

Pointer

Tel

+377 45 679 057

Email

seventyseven.ks@gmail.com

Lokacion

Rr. Esat Abazi 18

Gjilan , 60000